Mazak-työstökoneen vuosihuoltosopimus

Ajoneuvokaluston lisäksi myös työstökoneet tulee huoltaa säännöllisesti. Huoltamalla työstökoneenne vuosittain
pystytte:

vähentämään tuotannon suunnittelemattomien seisokkien riskiä
parantamaan koneiden tuottavuutta
kohentamaan työturvallisuutta
lisäämään koneistajien työtyytyväisyyttä.

Solmimalla vuosihuoltosopimuksen kanssamme pystytte suunnittelemaan huoltoseisakin ennakkoon, kiintein kustannuksin. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme tarkistaa ja huoltaa työstökoneenne valmistajan huoltosuunnitelman mukaan. Huollon yhteydessä koneen geometria mitataan ja siitä koostetaan mittaraportti, jonka voitte liittää laadunvalvontajärjestelmäänne. Yhtenä tärkeänä huollon kohteena myös työstökoneen turvalaitteiden toiminta tarkistetaan.

Kiinteä vuosihuoltohintamme sisältää kaikki huollon kustannukset, ainoastaan tarvittavien öljyjen hankinta jää asiakkaan vastuulle.

Vuosihuoltosopimuksen sisältöön kuuluu ilmainen puhelintuki toimistoaikoina.

Raskaassa käytössä oleville työstökoneille suosittelemme kuntokartoitusta vuosihuoltosopimuksen rinnalle. Kuntokartoituksessa ei vaihdeta öljyjä eikä kulutusosia. Kyseessä on vuosihuoltoa ”kevyempi” tarkistus, jossa tarkistetaan vain tuotantokriittiset kohteet. Yhden vuoden huoltoväli saattaa olla raskaassa käytössä oleville työstökoneille pitkä, joten kuntokartoitus esimerkiksi kuuden kuukauden kuluttua vuosihuollosta on loistava tapa lisätä työstökoneen tuotantovarmuutta.

Työstökoneiden säännöllinen tarkastus ja huolto mahdollistavat luotettavamman tuotannon sekä huoltotöiden kulujen ennakoitavuuden. Ne vähentävät myös suunnittelemattomia seisakkeja ja madaltavat koneen elinkaarikustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Janne Aatsinki

Huoltopäällikkö | Mazak-työstökoneet

+358407764336

Lähetä sähköposti

Jani Heittola

Kunnossapidon kehityspäällikkö | Mazak-työstökoneet

+358406212298

Lähetä sähköposti

Juha Pantsar

Senior Service Advisor | Mazak-työstökoneet

+358400433622

Lähetä sähköposti

Työstökonehuolto

Työstökonehuolto

020 510 2410

Lähetä sähköposti