Palletech FMS -järjestelmät

PALLETECH on Mazakin oma joustava valmistusjärjestelmä. Modulaarisella palettijärjestelmällä voidaan automatisoida helposti vaakakaraiset koneistuskeskukset, 5-akseliset koneistuskeskukset tai pystymonitoimisorvit. Mazakin oma ohjausjärjestelmä ja yli 3 000 toimitusta maailmanlaajuisesti takaavat järjestelmän äärimmäisen hyvän luotettavuuden.

Palletech-järjestelmä koostuu standardimoduuleista, joten järjestelmää ja kokoonpanoa voidaan helposti laajentaa uusien työstökoneiden ja kapasiteettitarpeen myötä. Palletech-järjestelmää on saatavilla yksi-, kaksi- tai kolmekerroksisena käytettävissä olevan lattiapinta-alan, vaadittavan palettimäärän ja investointimahdollisuuksien mukaan. Järjestelmää ja tuotantojonoja ohjataan helppokäyttöisellä Mazak Web Controller -järjestelmäohjaimella.

Palletechin lataus- ja purkuasemia on optiona saatavana useita eri vaihtoehtoja, esimerkiksi matalammalla työkorkeudella, paletin kallistuksella, moottoroidulla paletin käännöllä, hydrauliikan tuonnilla paletille ja robottivalmiudella.

Palletech-järjestelmään on mahdollista liittää myös keskustyökalujärjestelmä Tool Transport System (TTS), jonka avulla automaatiojärjestelmään saadaan runsaasti lisää työkalukapasiteettia ja joustavuutta. Koneiden työkalumakasiineja ja keskusmakasiinia voidaan panostaa ja purkaa automaattisesti tulevien töiden ja ohjelmien mukaan. Työkaluja on myös mahdollista vaihtaa koneesta toiseen automaattisesti.