Mazak-työstökoneen kuntokartoitus

Onko Mazak-työstökoneesi niin sanottu ”pullonkaula”-kone, jonka vikaantuminen on sinulle merkittävä tuotantoriski? Voimme minimoida tämän tuotantoriskin kuntokartoituksen avulla. Huoltoteknikkomme tarkistaa koko Mazak-työstökoneenne geometristen virheiden, poikkeamien, vuotojen ja vaurioiden varalta. Kuntokartoituksen jälkeen Mazak-työstökoneelle annetaan tilaraportti, joka sisältää toimenpidesuosituksen.

Kuntokartoituksessa ei vaihdeta öljyjä, eikä kulutusosia. Kyseessä on vuosihuoltoa ”kevyempi” tarkistus, jossa tarkistetaan vain tuotantokriittiset kohteet. Kuntokartoitus on nopeampi toimenpide kuin huolto, eikä se näin ollen pysäytä tuotantoanne useaksi päiväksi.

Kuntokartoitus on erinomainen tuote asiakkaille, jotka suorittavat koneiden
öljyjen ja kulutusosien vaihdot itse, mutta tarvitsevat lisätukea nostaakseen koneen tuotantovarmuutta. Asiakkaille, joilla työstökoneita käytetään useassa vuorossa, kuntokartoitus on loistava tuote vuosihuoltosopimuksen lisäksi. Yhden vuoden huoltoväli on tällaisissa tapauksissa erittäin pitkä, joten kuntokartoitus esimerkiksi kuuden kuukauden kuluttua vuosihuollosta on loistava tapa lisätä työstökoneen tuotantovarmuutta.

Säännöllinen tarkastus tarkoittaa luotettavampaa tuotantoa, vähentää suunnittelemattomia seisakkeja sekä madaltaa elinkaarikustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Janne Aatsinki

Huoltopäällikkö | Mazak-työstökoneet

+358407764336

Lähetä sähköposti

Jani Heittola

Kunnossapidon kehityspäällikkö | Mazak-työstökoneet

+358406212298

Lähetä sähköposti

Juha Pantsar

Senior Service Advisor | Mazak-työstökoneet

+358400433622

Lähetä sähköposti

Työstökonehuolto

Työstökonehuolto

020 510 2410

Lähetä sähköposti