monitoimikoneet

INTEGREX AG –sarja

Monitoimikoneet erityisesti hammastusten joustavaan valmistukseen

INTEGREX AG (Auto Gear) –monitoimikoneet on tarkoitettu erityisesti joustavaan hammastuksien valmistukseen pienille ja keskisuurille sarjoille. Koneet perustuvat vastaaviin tukeviin ja tehokkaisiin 5-akselisiin perusmonitoimisorveihin, joihin on korotettu tarkkuus- ja synkronointiominaisuuksia sekä hammastuksiin liittyviä valmiita työkiertoja. Koneilla voidaan koneistaa hammastuksia kolmella erikoismenetelmällä, jotka ovat; skiving, vierintäjyrsintä (hobbing) ja 5-akselinen hammastusjyrsintä. Koneilla pystytään myös mittaamaan ja kompensoimaan hammastuksia tarkasti.

Näillä ominaisuuksilla vaativimmatkin kappaleet saadaan kerralla valmiiksi yhdellä koneella – Done in One. Koneet on suunniteltu siten, että ne on helppo automatisoida erilaisilla ratkaisuilla tarpeen mukaan.

Sorvaushalkaisija (mm)
Ø 1 050 - 2 300
Työkalumakasiinin koko (kpl)
42 - 360
Pääkara (k/min, kW)
300 – 550, 37 – 40
Sorvaus-/jyrsinkara (k/min, kW)
10 000, 37
Karan kartio
ISO 50, Capto C8, HSK-100
Työkappaleen koko (mm)
1 050 – 2 300, korkeus 1 000 – 1 684
Jyrsinkara (k/min, kW)
10 000, 37

Mazatrol SmoothAi -ohjauksen ansiosta koneiden ohjelmointi on entistä helpompaa ja asetusten teko nopeaa. Ohjelmoinnissa voidaan hyödyntää aiempaa tehokkaammin kappaleen 3D-malleja ja täysin uutena ominaisuutena tekoälyn tarjoamaa syvää oppimista aiemmista hyviksi havaituista käytännöistä. Hammastuksia varten ohjauksesta löytyy havainnolliset ja monipuoliset keskustelevat työkierrot niin itse koneistukseen kuin mittaukseenkin.

INTEGREX AG –monitoimisorveja on saatavilla kahtena eri versiona:

Perusmalli = kahden paletin vaihtajalla

S-malli = yksi pöytäinen, ilman paletinvaihtajaa ja suuremmalla halkaisijalla