laserkoneet

OPTIPLEX NEO -sarja

Kuitulaser nopeaan ja korkealaatuiseen leikkaamiseen

Optiplex 3015 / 4220 NEO -kuitulaser on tehokas kone nopeaan ja korkealaatuiseen leikkaamiseen eri materiaaleille ja vahvuuksille. Koneessa on Mazatrol SmoothLx-ohjaus, parannettu ergonomia ja helppokäyttöisyyttä parantaa lataus sivusta ja edestä.

Optiplex 3015 / 4220 NEO -kuitulaserkone säätää automaattisesti säteen halkaisijaa materiaalin ja sen vahvuuden mukaan. Koneessa on myös säteen muodon hallintateknologia, jolla kontrolloidaan säteen tehotiheyden kohdistusta

Työkappaleen koko (mm)
1 525 x 3 050, 2 050 x 4 120
Laserteho (kW)
3 - 20

Ergonomia
Koneen etu- ja sivuovet aukeavat, jolloin leikkausalueelle pääsee helpommin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pienien levyjen asettamisen käsin suoraan leikkuupöydälle.

Ohjaus
Uuden Mazatrol SmoothLx -ohjauksen isolla kosketusnäyttöpaneelilla on helppo käyttää konetta. Näytön saa siirrettyä koneen päätyyn tai sivulle valinnan mukaan. Lisävarusteena on saatavissa muun muassa kamera suuttimen keskittämistä varten sekä kamera kappaleiden avusteiseen nestaamiseen. Tällä tarkoitetaan kameraa, joka ”mittaa” koneen sisällä olevan levyn ja sijoittelee ohjelmassa olevat kappaleet tähän levyyn.