FG-400 NEO

Uusi energiatehokas 3D-laserleikkauskone putkille ja profiileille

Kuitulasertekniikalla saavutetaan nopea ja energiatehokas leikkaaminen

FG 400 NEO  -laserit on suunniteltu pitkien putkien ja profiileiden tarkkaan ja tuottavaan 3D-leikkaukseen. Kone leikkaa erimuotoisia putkimaisia materiaaleja (putki, neliö, suorakaide, kolmio) sekä I- että H-palkkia ja C-profiilia. 6-akselisella laserleikkauksella voidaan leikata täydellisiä hitsausviisteitä ja erilaisia liitossovitteita materiaaleihin yhdellä asetuksella. 3D FG -laserit voidaan varustaa lataus- ja purkulaitteistolla sekä kierteitysyksiköllä. FG-CAM-ohjelmistolla tehdään helposti ja nopeasti leikkausohjelmat 3D-laserille

Laserteho (kW)
4
Suurin leikkaushalkaisija (mm)
20 – 300
Suurin materiaalinpituus (mm)
3 000 – 15 000

Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi työkalunvaihtajalla (6 työkalua) varustettu kierteitysyksikkö (kapasiteetti M12 asti), kappaleen kerääjä lyhyille leikkeille ja automaattinen pituuden mittausjärjestelmä.

Mazak-laserit tunnetaan poikkeuksellisesta luotettavuudesta, tukevuudesta, tarkkuudesta ja suorituskyvystä.  Mazak on valmistanut laserkoneita vuodesta 1985 lähtien. Vankka osaaminen lastuavien työstökoneiden valmistamisesta lähes sadan vuoden ajalta on ollut suurena apuna myös laserkoneiden suunnittelussa. Mazakin tavoitteena on, että asetusten teko on aina mahdollisimman nopeaa. Näin on myös Mazak-laserkoneissa, joissa on useita asetuksen tekoa nopeuttavia automaattisia toimintoja. Niinpä Mazak-laserit soveltuvat erittäin hyvin myös lyhyiden tuotantosarjojen tuottavaan leikkaamiseen.