QUICK TURN -sarja

Tarkkoja, tehokkaita ja tuottavia sorvauskeskuksia

QUICK TURN –sarjan koneet ovat tarkkoja, tehokkaita ja tuottavia sorvauskeskuksia. Suorituskyky edustaa markkinoiden terävintä kärkeä. Kaikki mallit on varustettu tehokkailla pyörivillä työkaluilla, jotka mahdollistavat tehokkaan jyrsinnän ja porauksen, ja kappaleen valmistamisen kerralla valmiiksi yhdellä koneella. Quick Turnin tekniikka on huipputasoa, josta osoituksena esimerkiksi hihnaton ”Built-In” karakäyttö sekä karoilla että pyörivillä työkaluilla, lineaarirullajohteet, kärkipylkän oma ruuvikäyttö ja uusi Mazatrol Smooth -ohjaus. Moderni Smooth-teknologia mahdollistaa entistä paremman käytettävyyden, suorituskyvyn ja työstötarkkuuden.

Sorvauspituus (mm)
285 - 3 123
Sorvaushalkaisija (mm)
Ø 280 - 580
Pääkara (k/min, kW)
2 000 – 6 000 / 15 - 37 
Vastakara (k/min, kW)
5 000 - 6 000 / 11 - 15
Pyörivän työkalun teho (kW)
5,5 - 7,5 / 5 000 (10 000)
Liikkeet Y (mm)
100 - 150

Sorvauskeskuksia on saatavilla useina eri versioina:

Perusversio 2-akselinen, ohjelmoitavalla tukikärjellä

M = pyörivillä työkaluilla, C-akselilla ja ohjelmoitavalla tukikärjellä (optiona automaattinen tukilaakeri)

MY = pyörivillä työkaluilla, C- ja Y-akseleilla ja ohjelmoitavalla tukikärjellä (optiona automaattinen tukilaakeri)

MS = pyörivillä työkaluilla, C-akselilla ja apukaralla

MSY = pyörivillä työkaluilla, C- ja Y-akseleilla ja apukaralla

Quick Turn -sorvauskeskuksiin on saatavilla runsaasti hyödyllisiä lisävarusteita tarpeen mukaan. Työkalurevolverissa käytetään uusinta Mazak Smooth Mill Drive –tekniikkaa, jonka ansiosta pyörivien työkalujen käyttö ja tehokkuus ovat aivan uudella tasolla. Työkalujärjestelmäksi on valittavissa joka Mazak VDI (5 000 k/min) tai Mazak BMT (5 000 tai 10 000 k/min).

Sorvauskeskukset voidaan automatisoida helposti esimerkiksi tangonsyöttölaitteella, portaalipanostajalla tai teollisuusrobotilla.

Mazatrol Smooth –ohjaus mahdollistaa erittäin nopeat asetukset ja ohjelmoinnin, joten koneet soveltuvat hyvin myös vaihtelevaan lyhytsarjatuotantoon.