FG-220 DDL

Uuden sukupolven Direct Diode 3D-kuitulaser putkille ja profiileille

Mazak FG-220 DDL -laser on uuden sukupolven kuitulaser. Direct Diode Laser mahdollistaa entistä korkeamman tuottavuuden ja pienemmän energian kulutuksen aiempiin kuitulaserkoneisiin nähden. DDL-laserkoneet soveltuvat hyvin myös heijastavien materiaalien, esimerkiksi kuparin, messingin ja alumiinin leikkaamiseen.

FG-220 DDL -laserleikkauskone on suunniteltu pitkien putkien ja profiilien tarkkaan ja tuottavaan 3D-leikkaukseen. Kone leikkaa erimuotoisia putkimaisia materiaaleja (putki, neliö, suorakaide, kolmio) sekä I- että H-palkkia ja C-profiilia. 6-akselisella laserleikkauksella voidaan leikata täydellisiä hitsausviisteitä ja erilaisia liitossovitteita materiaaleihin yhdellä asetuksella. Mazak FG-220 DDL -laserit voidaan varustaa lataus- ja purkulaitteistolla sekä kierteitysyksiköllä. FG-CAM-ohjelmistolla tehdään helposti ja nopeasti leikkausohjelmat 3D-laserille.

Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi työkalunvaihtajalla (6 työkalua) varustettu kierteitysyksikkö (kapasiteetti M12 asti), kappaleen kerääjä lyhyille leikkeille ja automaattinen pituuden mittausjärjestelmä.

Laserteho (kW)
4
Suurin leikkaushalkaisija (mm)
20 – 152,4
Suurin materiaalinpituus (mm)
3 000 – 12 000